onsdag 26 september 2007

Innebandyn rullar på..



Efter den jobbiga skadan i hålfoten den 6'e så fick jag vila ända till den 16'e.
Då spelade vi ett gäng här i Östra. Dagen efter så fick jag återigen problem under hålfoten. Det skumma var att nu var det ANDRA foten som det började skavas bort hud på. Så jag klev av sista 10 minuterna för att det inte skulle bli värre. Köpte speciella skavsårsplåster på apoteket och har efter det kunnat spela.
Har spelat innebandy följande dagar i September:
3'e
6'e
16'e
17'e
20'e
24'e

och imorgon, den 27'e och sista innebandypasset denna månad.

På måndag, 1'a Oktober ska jag på träning med ett korplag i Mölndal. Det återstår att se ifall jag slår mig in i laget, som har match på torsdagen.. :)

måndag 10 september 2007

Skadad..


Ja, det tog alltså bara 2 innebandypass så gick jag och skadade foten. Dock inte så illa som det ser ut på bilden, som är från förra gången jag stukade foten (april 2006).

Denna gång rör det sig om något mycket mildare. Jag fick skavsår i måndags av mina nya vita skor så då tänkte jag avlasta med att ha mina gamla blå skor på torsdagsbandyn. Sagt och gjort. Dock är de blå skorna trasiga inuti, precis där man vila "hålfoten" så att säga. Så det skavde sönder huden där på ett område stort som en gammal femtioöring.
Har köpt något slags superplåster på apoteket och vi får se hur snabbt jag kan vara spelklar igen.
Målet är att kunna spela på torsdag igen.

Hur går det annars då? Tja, för att avsluta semestern på ett bra sätt så åt jag nog 2 pizzor och 1 kebab mellan fredagen och söndagen :-P
Har jobbat en natt nu, ska jobba en till. Nätter är bra. Då har jag ingen möjlighet att ta mig ett glas öl eller vin eller dyl.

Får se om jag går iväg till något av de närmaste gymen och rekar läget på onsdag.

måndag 3 september 2007

Nu bloggar vi in..

Nu har det inte hänt så mycket på bloggfronten så jag tänkte det vore på sin plats med en liten uppdatering.
Är nu inne på sista semesterveckan, och trots att det har varit en hel del "stillasittande" - som förvisso inte är någon större skillnad mot när jag jobbar - så har det ändå inte svullats så fasligt mycket med maten och drycken. Antingen är det positivt, eller så är det negativt - att jag så att säga redan svullar så mycket i vardagen att det inte går att öka mer? :P
Nää, det vill jag inte tro.

Hursomhelst, om 1 timme börjar säsongens första innebandypass! Ska bli skoj! Väskan är packad, och jag tar cykeln härifrån till hallen, en cykeltur på ca 15 minuter dit och 20 hem - gigantisk uppförsbacke på vägen hem!

Vi hörs imorrn! :)
 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler