fredag 29 februari 2008

Kinnarps Arena



Blev hastigt och lustigt (mindre lustigt om du frågar Danna) bjuden på hockey i Jönköping igår. En inflyttad Modoit som fått biljetterna i present av några kompisar från norr. Så det blev HV71 - Modo, i en helt okej match där HV var bra i början men sedan mattades och Modo tog över. Som hemmalag fick HV som vanligt lite extra utvisningar med sig som straffade Modo som ledde med 2-1 med 1 minut kvar, men i spel 6 mot 3 gjorde Åkerman sitt andra mål med ett stenhårt slagskott i krysset.
En poäng i Jönköping får man ändå vara nöjd med speciellt med att vi hade 7 spelare borta pga skador!

Kinnarps Arena är ju något år äldre än Läkerolen. Jag har aldrig varit i Swedbank men den sägs ju vara en 5'a på skalan (1-5). Om Läkerolen är en 4'a så är Kinnarps en "treånhalva".

2 kommentarer:

Heden sa...

Sabla skit hokky! Var så förbannad igår så man bara stirra tomt ut i luften! Nee tur man får avreagera sig idag så man blir männska igen!




sponsored by http://wasupwithheden.blogspot.com/

michael sa...

ja ratt starkt gjort att ta en poang anda. coolt att du var dit alltsa! :) du kanske borde borja gora en san dar arena hopper sida som engelsman brukar gora om engelska arenor. finns ju vissa sjuka manniskor som varit pa ALLA i hela england, nat for dig att bita i! :)

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler