tisdag 18 mars 2008

Doktor Kosmos?

2008-04-17 i Göteborg på Sticky Fingers

Doktor Kosmos släpper nytt album i början på april. De spelar på Sticky den 17'e som ni ser, 140kr kostar det bara så de som är sugna får gärna anmäla intresse här så bokar vi biljetter!
De kunde väl vara roliga att se?

Kollar NHL: Minnesota Wild - Colorado Avalanche. Det står 2-1 efter två perioder. Foppa är tillbaka efter 4 matchers vila pga ljumskskada. Hade 2-3 riktigt fina pass i första perioden som borde lett till något mål. Sen satte han in en rätt tuff tackling på Radivojevic. Blev lite halvt impopulär där så i andra fick han sig några rejäla smällar själv. Viktig match för båda lagen då det är ruskigt jämnt om slutspelsplatserna i den västra konfen, speciellt i de båda lagens division där de slåss om seriesegern.

3 kommentarer:

Hansih sa...

På nyheterna imorse handlade det bara om hur dålig Foppa var och att han jämt är skadad...

Ikväll smäller det igen!! Spännande! :-)

michael sa...

himla jamt dar i colorados division. new jersey ar klar ledare i deras division och islanders ligger sist. med det i tankarna sa har jag gatt och blivit devils supporter lagom till vi ska se matchen pa fredag :)

hade sa ruggigt garna hangt med pa doktor kosmos alltsa...! ni far se till att se dom i min franvaro! "det behovs inget dollargrin, for att va ett AKTA borgar-sviiin!"

Andipandi sa...

haha dr kosmos för mej det är perka o hans läght på söder =) "seriöst är värdelöst"

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler